Online luiers bestellen is voordelig

Ben jij net moeder of vader geworden? Dan zijn luiers onmisbaar. Zoals je wellicht weet zijn luiers niet het goedkoopst. Met name de bekende merken als Pampers en Huggies kosten al gauw 30 cent per luier. Als je nagaat dat je kleintje enkele honderden luiers per jaar gebruikt dan loopt dit al snel in de papieren. Gelukkig is er een oplossing voor de slimme ouders. Online luiers vergelijken gaat tegenwoordig gemakkelijker dan ooit. Waar we vroeger nog afhankelijk waren van de aanbiedingen van de (buurt)super en drogisterij, zijn tegenwoordig alle prijzen online inzichtelijk. Je kunt via internet razendsnel de actuele luier-prijzen vergelijken.

Luiers maandboxen
En dan is het met name interessant om op de grote verpakkingen en maandboxen te letten. Wanneer je bijvoorbeeld een Pampers Maandbox aanbieding ziet kan je stukprijs van 1 luier al gauw dalen naar 20 eurocent. En dat is mooi meegenomen toch? Helemaal handig is dat je anno 2022 je luiers ook gewoon online kunt bestellen en kunt laten bezorgen. Supermarkten zoals Albert Heijn en Jumbo, en webshops als Bol.com en Wehkamp.nl bezorgen al jouw luiers (en andere babyproducten) gewoon thuis. Ook drogisterijen als Etos en Kruidvat zijn online actief. Ook deze drogisterijen (Trekpleister niet te vergeten) hebben regelmatig mooie aanbiedingen. Zowel van de A-merken als het huismerk. Het luiers-huismerk van Kruidvat staat ook bekend als een zeer betaalbaar, comfortabel en kwalitatief merk!

Online luiers vergelijken bespaart flink geld

Zoek jij luiers voor jouw kindje? Bedenk dan eerst welk merk en welke maat je nodig hebt. Op Luiersvergelijken.com tref je vrijwel alle merken aan die je in Nederland kunt kopen. Zodra je het juiste merk gevonden hebt, en de juiste maat gekozen hebt kan je eenvoudig zoeken naar lopende aanbiedingen. Zoals genoemd: focus je niet teveel op de kleine verpakkingen. Juist de grote maandboxen, jumbo-packs en giga-packs leveren op lange termijn de grootste besparing op! Tip: recent onderzoek heeft zich gefocust op de affecten van wegwerpluiers ten opzichte van wasbare varianten. Het lezen van dit onderzoek door decorrespondent.nl is zeker de moeite waard.

Daarom shop je online je luiers

  • Online de meeste keuze
  • Eenvoudig online bestellen en laten bezorgen
  • Vergelijk de prijzen van maandboxen van alle grote aanbieders
  • Geen gesleur met zware verpakkingen in de supermarkt

Leave a Comment