Sinterklaas video boodschap voor uw kinderen met korting

Ja bij nieuwscollectie.nl hebben we weer een leuke actie voor u gevonden. Vandaag komen we met een speciale video van sinterklaas aanbieding. In dit bericht lichten we kort even toe wat dit precies inhoud. Bestel dus naast uw sinterklaas boodschappen ook even een leuk extra cadeautje voor uw kinderen of partner. Ja want ook volwassenen vinden het leuk om cadeau’s te krijgen!

Videoboodschap van Sinterklaas

De Club van Sinterklaas ook wel bekend van de tv-serie op RTL 4. Naast het eigen Sinterklaasfeest wordt inmiddels jaarlijks een bioscoopfilm uitgebracht, in 2012 was eerste bioscoopfilm te zien. De laatste film, nummer drie in de reeks is onlangs bekroond met een Gouden Kalf van het publiek. De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard trok zo’n 250.000 bezoekers naar de bioscopen. De nieuwste film De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes draait sinds 14 oktober in de Nederlandse bioscopen. Inspiratie voor recepten en het recept van de dag vind je eenvoudig online!

Voordelig video van sint bestellen

Voordelig bestellen doe je met een kortingscode video van sint. Verbaas je kinderen met een persoonlijke videoboodschap van De Club van Sinterklaas! Sinterklaas en zijn De Club Pieten weten alles van je kind en laten dit ook zien in het grote boek. Ze geven complimenten en weten wat je kind(eren) graag eet. Sinterklaas spreekt je kind(eren) persoonlijk toe. Je krijgt dit allemaal te zien tijdens een uniek kijkje achter de schermen, namelijk hèt Pietenoverleg waarin de kinderen de hoofdrol spelen. De Club van Sinterklaas weet alles van jouw kinderen en laat dit aan ze zien door deze leuke video! De Sint bespreekt:

  • Namen van maximaal 8 personen
  • Leeftijd van alle personen
  • Favorieten hobby’s
  • Lievelingseten
  • Foto van huisdier
  • Verstopplaats cadeaus
  • Opvoedtip van Sinterklaas

Leave a Comment